3.1.2012

MY YEAR 2011

tammikuu: olin just saanu järkkärin ja ihkutin sitä ihan kympillä. olin kunnon pikkulissu, käytin pipoja 24/7, otin kauheena kuvia jouluvaloista pitkällä valotusajalla (ainoo mitä taisin osata ... lol), perustettii meidän meikkiblogi cotton candy clouds

helmikuu: stellalla oli synttärit (järjestettii niit iha kauheella vaivalla), koulussa meni yhtä kurjasti, innostuin bilsasta, join paljon snappleja, innostuin bloggailee kunnolla.

maaliskuu: bloggailu innostus hävis, koulussa meni vähä paremmin, vietin hiihtoloman syötteellä ja sodankylässä.

huhtikuu: oli bp, eli bartio pilleet, perustin mun 29184329 blogin (someone stop this), käytin aina mun mustaa hupparia ja pipoja.

toukokuu: heitin talviturkin, mun kamera oli huollossa, vieteltii koulun viimesimpiä viikkoja saran, sonjan ja empun kaa. suunniteltii hirveenä päättäreitä. oltii iha kauheesti kaupungis, oli teatterin loppunäytökset ja mulle tuli iha hirveen ikävä teatterii.

kesäkuu: mulla oli iha semijees päättärimekko, sain kauheet traumat päättäreistä, mua kadutti kaikki iha hirveenä, oltiin empun ja stellan kans ekaa kertaa nallikaris koko kesänä, stella lähti jyväskylään, kävin sodankylässä ♥ mulla oli ihan sairaan tylsää. vietin mun juhannuksen oikeestaan yksin.

heinäkuu: käytiin empun ja stellan kans helsingissä (salkkaristudioil, lintsil ja muuta), ootin iha kauheena et koulut alkais, kävin sodankylässä (tälläkertaa en nii hohdokkaammin)

elokuu: koulut alko, olin paljon empun kans. oli ilmakitarat.

syyskuu: cotton candy clouds heräs taas eloon, olin ylpee mun ottamsita kuvista.

lokakuu: stellalla oli bodypainting kisat helsingissä ja en päässy kattoon niitä (!?#%"&), mulla oli synttärit. kävin ottaa äidin serkun jostai fysioterapia paikasta kuvia ja sain siit palkkaa 200e

marraskuu: ootin jouluu tosi innolla, angstailtii paljon sonjan kans, sato ensilumet, oli kylmä. voitettii cotton candy clouds blogin kaa own special place blogin meikkikilpailu. mä en oikeestaa kuvaillu sen enempää ku meikkejä.

joulukuu: mulla ei ollu tosiaa yhtään joulufiilistä, sain ihania joululahjoja, vietin uudenvuoden sonjan, jennan, kristiinan ja tuomaksen kans.

5 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

ihana postaus!! ja upeita kuvia:)

http://minttuwrites.blogspot.com/

Tea kirjoitti...

voi kiiitos ! käyn kurkkaan blogiis :)

nea kirjoitti...

ihania kuviaa!:) varsinki noi ekat:)

http://neajamaailma.blogspot.com/

anna kirjoitti...

ihania kuvia:)!

Tea kirjoitti...

nea: oi kiitos ! käyn kurkkaa blogiis!
anna: kiiitos ! :)